Geweldige opbrengst benefietdiner Haarlem

Posted on Posted in Nieuws

IMG_8268We kijken terug op een super gezellig en succesvol benefiet diner.

Het diner vond deze keer plaats in het gebouw van Shelter Haarlem. Desmond heeft weer gekookt voor 50 man en het Indonesisch buffet was weer om je vingers bij af te likken. Natuurlijk speelden we weer de tombola met prijzen die door lokale ondernemers waren gedoneerd. Zelfs toen de lootjes op waren bleef de sfeer goed😀.

En dan de opbrengst…die was weer meer dan vorige keren: €2356,- En omdat een internationale sponsor de opbrengst wilde verdubbelen, mogen we €4712 bijschrijven op de spaarrekening van dare2give. Dat geld gaat naar de bouw van een nieuw onderkomen. Uit het filmpje dat we deze avond lieten zien bleek maar weer eens hoe nodig een nieuw onderkomen is voor de Family Hut.

We danken alle aanwezigen voor hun gezelligheid, bijdrage en extra giften. Ook gaat onze dank uit naar Shelter Haarlem waar we het diner mochten houden. Onze dank gaat ook uit naar deze ondernemers die een prijs beschikbaar stelde voor de loterij; Henk Dekker Bloemen en planten, Etos Molenwijk, Anja’s Hairpoint, Mw.S.Meerdink, Deen Lange Vonder, Slijterij Iwan Brand en Bloemenhal Molenwijk.

 

 

 

IMG_8258

 

IMG_8257