De Family Hut

De Family Hut bestaat sinds 2004. Dat jaar was er een tsunami in Zuid-Oost Azië. Ook Sumatra getroffen; ruim 200.000 mensen zijn omgekomen en veel mensen verloren huis en bezittingen. Kindertehuizen zijn opgericht om de vele wezen op te vangen, zo ook de Family Hut in Medan.

In de afgelopen twintig jaar hebben veel kinderen een veilige en warme plek mogen vinden in de Family Hut. De kinderen hebben allemaal verschillende verhalen. Sommige zijn door hun ouders verstoten, andere komen uit gezinnen met te grote armoede of zieke ouders en weer andere zijn wees. De Family Hut staat open voor alle kinderen die geen thuis meer hebben. Eén van de kinderen is Delfina, bekijk haar verhaal hier.

Ebit en Minar verzorgen en begeleiden rond de 30 kinderen in de leeftijd van 4-20 jaar. De kinderen zijn wees of kunnen niet meer door hun ouders verzorgd worden wegens ziekte of te grote armoede.

 

dare2give

De Family Hut is afhankelijk van giften en daarom wil Stichting dare2give het kindertehuis maandelijks financieel ondersteunen om dit fantastische werk mogelijk te maken. Kinderen die geen hoop hadden, worden nu verzorgd, gaan naar school en hebben een toekomstperspectief. Hun veranderde levens zullen een positieve uitwerking hebben op de volgende generatie en hun omgeving!

Uw hulp is hard nodig!

Maandelijks is er 1800 euro nodig. Zonder structurele hulp krijgen de kinderen niet de benodigde zorg en wordt hun toekomst erg onzeker. Hoop doet leven, onderwijs biedt kansen, een thuis is onmisbaar!

Gashouder 64 1506 GW Zaandam