Giving Tuesday

Posted on Posted in Nieuws
Giving Tuesday thumbHeb je nog een leuke deal kunnen scoren met BlackFriday? Een nieuwe gadget gescoord op CyberMonday? Het is je gegund!
Vandaag is het GivingTuesday. Deze dag, ook overgewaaid uit Amerika, is dag om te geven. Om gul te zijn. Want hoe leuk het ook is om iets voor jezelf te kopen, of om iets te krijgen, geven is nog mooier. Het kost je wat, maar het levert nog veel meer op. Voor degene die ontvang maar ook voor jezelf.
Over een klein maandje vieren Ebit en Minar en de kinderen van de Family Hut weer kerst. Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest. De lockdown in Indonesië duurde niet een paar maanden, maar meer dan een half jaar, en zo lang konden de kinderen niet naar school. Een weekje geleden regende het weer eens zo hard dat het hele kindertehuis onderliep. Gelukkig zijn de kinderen over het algemeen heel positief en weerbaar. Maar toch…het was een pittig jaar.

Daarom willen we ze dit jaar een extraatje geven met kerst. Een dikke vet gift waarmee Ebit en Minar alle kinderen in een nieuwe outfit kunnen steken. En lekker kunnen inslaan voor een paar heerlijke maaltijden rond kerst. En misschien nog een dagje uit tijdens de kerstvakantie.
Wil jij ons helpen met een overmaken van een prachtige gift? Scan dan de QR code of geef via online bankieren op rekening nummer NL67 RABO 0131335103 t.n.v. Stichting dare2give o.v.v. kerst.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage