Verhuisd!

Posted on Posted in Nieuws

Scherm­afbeelding 2024-03-16 om 13.01.53

De kinderen en staf van de Family Hut zijn verhuisd naar hun nieuwe onderkomen. Het is werkelijk prachtig geworden en een enorme verbetering ten opzichte van het vorige huurhuis.

Het huis is vrijwel geheel nieuw ingericht, er is voldoende ruimte voor iedereen, het is er veilig en schoon en bovenal hebben ze geen wateroverlast meer. Hierdoor blijft de inboedel droog en heel. Er zijn acht slaapkamers en acht badkamers voor de kinderen. Twee slaapkamers voor de kok en hulp, twee gastenkamers met badkamer en de leiding heeft een privégedeelte met twee slaapkamers, badkamer en een woongedeelte. Ook is er een eet-/studiezaal, ontspanningsruimte, keuken, twee voorraadkamers, ruimte om de was te doen, een kantoor en een afgesloten buitenruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen. 

De kinderen keken enorm uit naar de verhuizing! De slaapkamers zijn veel ruimer, voorzien van nieuwe bedden, matrassen, kussens, beddengoed en kasten. In de eet-/studiezaal is nu voldoende ruimte zodat de kinderen hun huiswerk aan tafel kunnen maken en eten, in plaats van op de grond.

De sanitaire voorzieningen zijn nu ruim voldoende aanwezig, hygiënisch en goed schoon te houden.

Scherm­afbeelding 2024-03-16 om 13.02.27